fredag 15 maj 2009

Fridag ..... Fredag

Vaken före tuppen nästan, Steg upp med älskling.
Tröttare än tröttast sitter jag nu här vid datorn, sminkad,klädd och klar. Ska till Sunderbysjukhus med sonen i dag på koll.
Före de mockning i stallet. På tal om stallet, i går kväll var "våran palleliina" och gav sanna ridlektion. Oj så mycket tips Sanna fick på några timmar. Både Hilda och Sanna fick jobba sig svettiga. Hilda är inte alls en dummtjurig ponny som jag tyckt. Paulina förklarade att hon är som hon är därför att hon är väldigt känslig i munnen, hon är lyhörd och reagerar på minsta förändring i tygeln. Barn har lätt att ta lite för hårt i tygeln och då stannat Hilda, hon svarar på minsta grejj. Pau red henne och fick henne i alla gångarter, hon kan skänkelvikning framdelsvändning osv... som ingenting. Sanna är verkligen lättlärd, jag blir så stolt över henne.
Efter Hilda ritten åkte vi till Holmen, där paulina jobbar som ridlärare. Holmen är ett ridgymnasium för den som inte vet. Där fick Sanna rida ett fullstort halvblod för att få känna på hur de kändes. Och tror ni inte den lilla tjejen fixade de oxå, som ingenting. Både skritt och trav. Balansövningar mm. Innan hemfärd var de även min tur att sitta upp......Pirrigt och högt, de var länge sedan. för länge sedan....
Tack underbara Paulina för en fantastisk kväll!!!!

Inga kommentarer: